torek, 17. junij 2008

Poslednji Horizont

Vceraj sem stal prede tihim oceanom. Ta del Kalifornije je neverjeten! Danes smo bili na stiri urnem pohodu po gorzdu (spada pod tabor - res ogromna zadeva). Ko zagledas drevesa tukaj in si predstavljas, kako so se morali pocutiti prvi Evropejci, ki so prisli sem med iskanjem zlata, te prevzame obcutek necesa res mocnega ... mogoce sedaj vem, kaj pomeni numinozno =).

Sam tabor je ogromen, res!!! Clovek se izgubi. Danes smo slisali zgodbo kako je nastal. V casu recesije se je neka vdova, ki je imela v lasti gozd namenjen za sekanje, odlocila, da ga proda - prvo polovico za 15000$, drugo polovico, ki je ta stiri urni prakticno nedotaknjen gozd pa za 1$. Kot kaze je hotela narediti nekaj, kar bo koristilo ljudem v prihodnosti in to je mentaliteta tabora - se pravi precej marindolsko.

Ljudje so zanimivi ... Vidi se, da smo blizu SF. Konzervativnost? ne sploh!!! Les-Bi-Gay all the way =), skor. Vecina moskih vodnikov je Gay, plus to, da so osemnajst in Americani jih naredi energeticne kot osem letne otroke na Red Bullu. Vceraj smo sli pit in prekrsli kar nekaj ameriskih zakonov. Trezni vozniki so nas pelali uro stran ob obalo, do prvega "hudega" bara, kjer lahko notri pijes svojo pijaco. Domov smo se vracali ze ob 22ih, hahaha, ker Ameriski klise, hahaha.

Hrana je tipicna Ameriska. Slanina, cevapi za zajterk; hamburgerji, tacosi za kosilo; spageti in torta za vecerjo. Hmmm ... je to zdravo? Koga briga, je pa doooobrrrrr!!!

Nic, dovolj za danes,
Raiden (Ali Jazz/ Ol Jazz/ Ali/ how do you say your name?)

2 komentarja:

Unknown pravi ...

vidm da si blazen med zenami - pa glede na to kaj jeste se bos pa mogoce res ze koncn enkrat mal zredil :))

Sandra pravi ...

Ful je zanimivo spremljat vse fante, ki ste tam. Sli ste v isto drzavo (bolj natancno: zvezno drzavo :) ), imate pa za enkrat precej razlicne izkusnje. No ja, mislim, da si imel ti se najvec srece. Razen hrane.

Fajn bodi se naprej!
lp