sobota, 5. julij 2008

HAHAHA!!!

No, prvi teden je za mano, bil je dokaj uspesen, do zadnjih dveh ur, ko so me zaradi ciste bedarije, ki je ocitno zelo resna stvar za Americane odpustili.

Ok, kar so mi nardil je blo hudo, tut ostali so istega mnenja. Baje so punce jokale, ko so jim povedal in dokler delajo ne smejo met fizicnega kontakta z mano (pac YMCA pravilnik, ki prepoveduje stike tudi med zaposlenimi in obiskovalci tabora izven tabora, jz nism letu zarad tega, ampak zarad necesa se bl glupga), ampak sej, neki kesa mam - si mislim - bom pac sel malo prej domov in potoval sam (v resnici je bilo vmes tudi nekaj solz).

Danes se tako zbudim v Best Western Inn-u v Redwood City-ju in zacnem iskat karte iz sf v ny. Vse ze lepo ustimam, karte so poceni, nobenga problema, kaj ce bi mogoce vseeno sel z vlakom. Poklicem letalsko druzbo, da bi prestavil let iz NY, tam se pa vsa zabava se malce izboljsa. Kot kaze ni nobenega leta iz NY na Dunaj (upam, da samo pri tej letalski druzbi) do konca moje vize in cez. Ne morem niti v cakalno vrsto!!! hahaha, kolk se mam dobro. V ponedeljek moram se enkrat poklicat in upat, da se je kej uredil, samo dvomim. Telefonistka ima moza iz Cerknega in je res poskusala vse kar je lahko nardila - eno uro sva iskala.

Zanima me, torej, ca mi lahko kdo kako pomaga, ce ve kako je kaj s podalsanjem vize, ali lahko izstopim v kero drugo drzavo (kanado, mehiko) in se vrnem kot turist? ce kdo najde kero poceni varianto za let iz new yorka do prakticno kere kol evropske drzave? ima v spominu ker poceni hostel ali kamp ali kar kol kjer se lahko parkiram, dokler ne uredim te katastrofe, se toplo priporocam.

Pomoc sprejemam na Lupusetcanis@hotmail.com ali pa na sms 041/477-607

hvala

Ni komentarjev: